FAQ

De CM Urban Walk Gent is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van +/-10 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende Gentse locaties kom je tijdens de wandeling ook op verborgen plekjes.

De CM Urban Walk Gent vindt plaats op 3 december 2023. De start en finish bevinden zich op de Bijlokesite.

De wandeling is ongeveer 10 km.

Nee, inschrijven voor de CM Urban Walk Gent kan enkel online t.e.m. zaterdagavond 2 december (23u59).

Bij je inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Unieke en exclusieve locaties
  • Een lekkere portie Arla Skyr op de rustlocatie
  • Een leuke CM Urban Walk Gent magneet
  • Deelnemersbadge
  • Proevertjes onderweg
  • Sportinez-verzekering tijdens de wandeling.

Je deelnemersbadge kan je vanaf 8u15 afhalen aan de inschrijvingszone op de Bijlokesite (Godshuizenlaan 2, 9000 Gent). Deze ontvang je op vertoon van je e-ticket. Je souvenir ontvang je aan de finish.

Let op! Hou je deelnemersbadge goed bij tijdens de wandeling. Enkel op vertoon hiervan ontvang je het volledige deelnamepakket.

Dat kan tot vijf minuten voor de sluiting van de start van jouw wave.

Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Als je de mail daar ook niet terugvindt, stuur dan gerust een mailtje naar info@golazo.com.

Alle informatie rond parkeren vind je hier terug of onder “Praktische info > Bereikbaarheid”.

  • Vanaf 08u15: afhalen deelnamepakket
  • 8u45 – 11u30: start in waves
  • 17u00: finish laatste deelnemer

Er zijn toiletten aanwezig aan het startpunt en aan de rustlocaties op het parcours.

Helaas is de Urban Walk niet echt een concept waar honden erg gelukkig van worden.  Een flinke wandeling in de natuur vinden ze veel leuker. In sommige gebouwen zijn honden ook niet toegelaten, het zou zonde zijn om die locaties over te slaan, voor de locaties doe je immers mee in de eerste plaats, nee?

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan de CM Urban Walk Gent. Hiervoor moet je geen online inschrijving doen. Op 3 december kan je bij het afhalen van je deelnemersbadge een CM Kids-bandje vragen om de wandeling te starten. 

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen inschrijven aan een voordelig tarief. Op basis van het geboortejaar wordt een korting van €10 aangerekend op het inschrijvingsformulier. Vanaf 12 jaar is de deelname betalend en ontvangt je kind dus ook het volledige deelnamepakket.

Nee, er zijn geen opbergmogelijkheden aanwezig.

Het parcours door de locaties is niet altijd rolstoeltoegankelijk. Hou rekening met veel trappen, weinig locaties hebben een lift. Er zijn natuurlijk ook de gebruikelijke stadsobstakels (vb: trottoirs en kasseien).

Voorwerpen die binnengebracht worden, worden verzameld aan de helpdesk. Als je achteraf merkt dat je iets verloren bent, stuur gerust een mailtje naar info@golazo.com.